Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trop belle pour toi

Trop belle pour toi

01/01/2022 | Flixfilm

Se Trop belle pour toi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bilforhandleren Bernard har tilsyneladende alt: et godt job, et lækkert hus og en smuk kone. Men, hvad hans misundelige venner ikke ved, er, at han langt fra er tilfreds.

Trop belle pour toi havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trop belle pour toi på YouTube.



Se Trop belle pour toi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trop belle pour toi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trop belle pour toi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trop belle pour toi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trop belle pour toi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar