Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tropic Thunder

Tropic Thunder

01/07/2019 | Flixfilm

Tropic Thunder på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Comedy, War
Instruktion: Ben Stiller
Skuespillere: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr.
Spilletid: 107 min
Land: United States, United Kingdom, Germany
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I den vanvittige komedie Tropic Thunder begiver en gruppe skuespillere sig ind i Vietnams jungle for at optage en krigsfilm, der bliver utrolig virkelig.

Tropic Thunder havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tropic Thunder på YouTube.Se Tropic Thunder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tropic Thunder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tropic Thunder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tropic Thunder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tropic Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar