Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tropic Thunder

Tropic Thunder

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Tropic Thunder på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy, War
Instruktør: Ben Stiller
Skuespillere: Jeff Kahn, Robert Downey Jr., Anthony Ruivivar, Jack Black
Spilletid: 107 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: I den vanvittige komedie Tropic Thunder begiver en gruppe skuespillere sig ind i Vietnams jungle for at optage en krigsfilm, der bliver utrolig virkelig.


Se Tropic Thunder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tropic Thunder havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tropic Thunder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tropic Thunder herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tropic Thunder er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tropic Thunder stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar