Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trouble Brewing

Trouble Brewing

31/07/2021 | Flixfilm

Trouble Brewing på Netflix

Produktionsår: 1939
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Anthony Kimmins
Skuespillere: George Formby, Googie Withers, Gus McNaughton
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en ansat på en avis vinder en stor gevinst på væddeløbsbanen, men ender med kun at modtage falske pengesedler, går han undercover for at finde svindlerne.Se Trouble Brewing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Trouble Brewing havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trouble Brewing på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Trouble Brewing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trouble Brewing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trouble Brewing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trouble Brewing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar