Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Troy: Fall of a City

Troy: Fall of a City

06/04/2018 | Flixfilm

Se Troy: Fall of a City på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Romance, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis Hunter, Christiaan Schoombie, Bella Dayne, Chloe Pirrie
Spilletid: 60 min
Land: UK, South Africa, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Mens hyrden Paris leder efter den kvinde, som Afrodite har lovet ham, opdager han sin sande identitet og falder for Helena af Sparta, hvilket udløser den trojanske krig.

Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Troy: Fall of a City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Troy: Fall of a City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Troy: Fall of a City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar