Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Troy: Fall of a City

Troy: Fall of a City

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Troy: Fall of a City på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Romance, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis Hunter, Christiaan Schoombie, Bella Dayne, Chloe Pirrie
Spilletid: 60 min
Land: UK, South Africa, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Resumé: Mens hyrden Paris leder efter den kvinde, som Afrodite har lovet ham, opdager han sin sande identitet og falder for Helena af Sparta, hvilket udløser den trojanske krig.


Se Troy: Fall of a City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Troy: Fall of a City herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Troy: Fall of a City (Troja: En bys undergang) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Troy: Fall of a City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar