Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Troy

01/05/2017 | Flixfilm

Se Troy på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, History
Instruktør: Wolfgang Petersen
Skuespillere: Julian Glover, Brian Cox, Nathan Jones, Adoni Maropis
Spilletid: 163 min
Land: USA, Malta, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den forelskede prins Paris af Troy kidnapper den smukke Helen fra hendes mand, hvilket sender to nationer i krig mod hinanden.


Se Troy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTroy (Troja) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Troy (Troja) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Troy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Troy (Troja) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Troy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar