Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True and the Rainbow Kingdom

True and the Rainbow Kingdom

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se True and the Rainbow Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Jamie Watson, Eric Peterson, Dante Zee
Spilletid: 22 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Når noget går galt i Regnbueriget, må dets godhjertede beskytter og hendes bedste ven træde til for at opfylde ønsker og redde situationen.


Se True and the Rainbow Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True and the Rainbow Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True and the Rainbow Kingdom (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar