Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True and the Rainbow Kingdom

True and the Rainbow Kingdom

30/08/2019 | Flixfilm

Se True and the Rainbow Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michela Luci
Spilletid: 22 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Når noget går galt i Regnbueriget, må dets godhjertede beskytter og hendes bedste ven træde til for at opfylde ønsker og redde situationen.Se True and the Rainbow Kingdom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True and the Rainbow Kingdom (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar