Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True and the Rainbow Kingdom

True and the Rainbow Kingdom

30/08/2019 | Flixfilm

True and the Rainbow Kingdom på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Nicolas Aqui, Jamie Watson
Spilletid: 22 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Når noget går galt i Regnbueriget, må dets godhjertede beskytter og hendes bedste ven træde til for at opfylde ønsker og redde situationen.Se True and the Rainbow Kingdom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True and the Rainbow Kingdom på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True and the Rainbow Kingdom (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True and the Rainbow Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True and the Rainbow Kingdom (Gry og Regnbueriget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar