Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Crime

True Crime

01/10/2017 | Flixfilm

True Crime på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Isaiah Washington, LisaGay Hamilton
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En journalist, der er ved at gå i hundene på grund af druk og damer, hører om en fange på dødsgangen, som er dømt på et meget spinkelt grundlag.

True Crime havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True Crime på YouTube.Se True Crime på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om True Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar