Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Crime

True Crime

01/10/2017 | Flixfilm

Se True Crime på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Isaiah Washington, LisaGay Hamilton, James Woods
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En journalist, der er ved at gå i hundene på grund af druk og damer, hører om en fange på dødsgangen, som er dømt på et meget spinkelt grundlag.


Se True Crime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrue Crime havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True Crime herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar