Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Friendship Day

True: Friendship Day

01/09/2020 | Flixfilm

Se True: Friendship Day på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktion: Todd Kauffman, Mark Thornton
Skuespillere: Michela Luci, Eric Peterson, Jamie Watson
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en kæmpe gribe-hapser snupper Lizettes venskabsarmbånd og forvandler hende til en havfrue, dykker Gry ned under havets overflade med magiske ønsker om at klare sagen.

True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se True: Friendship Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Friendship Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Friendship Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar