Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Friendship Day

True: Friendship Day

01/09/2020 | Flixfilm

Se True: Friendship Day på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Family, Animation
Instruktør: Todd Kauffman, Mark Thornton
Skuespillere: Michela Luci, Eric Peterson, Jamie Watson
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da en kæmpe gribe-hapser snupper Lizettes venskabsarmbånd og forvandler hende til en havfrue, dykker Gry ned under havets overflade med magiske ønsker om at klare sagen.


Se True: Friendship Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til True: Friendship Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Friendship Day (Gry: Venskabsdag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Friendship Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar