Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Grabbleapple Harvest

True: Grabbleapple Harvest

01/11/2019 | Flixfilm

True: Grabbleapple Harvest på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det er høsttid for gribeæblerne i Regnbueriget – men Tristan Surling vil ikke have, at det skal blive efterår. Kan Gry og hendes venner redde festivalen?

True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True: Grabbleapple Harvest på YouTube.Se True: Grabbleapple Harvest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Grabbleapple Harvest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Grabbleapple Harvest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar