Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Grabbleapple Harvest

True: Grabbleapple Harvest

01/11/2019 | Flixfilm

Se True: Grabbleapple Harvest på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Eric Peterson, Jamie Watson
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det er høsttid for gribeæblerne i Regnbueriget – men Tristan Surling vil ikke have, at det skal blive efterår. Kan Gry og hendes venner redde festivalen?Se True: Grabbleapple Harvest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til True: Grabbleapple Harvest:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Grabbleapple Harvest (Gry og gribeæblehøsten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Grabbleapple Harvest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar