Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Grit

True Grit

30/09/2016 | Flixfilm

True Grit på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Western
Instruktion: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Jeff Bridges, Matt Damon, Hailee Steinfeld
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Teenagepigen Mattie Ross henvender sig til den knotne advokat Rooster Cogburn for at opspore den lejemorder, der myrdede hendes far.

True Grit havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True Grit på YouTube.



Se True Grit på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om True Grit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Grit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Grit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Grit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar