Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Grit

True Grit

01/06/2020 | Flixfilm

Se True Grit på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Western
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, Josh Brolin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Da Mattie Ross' far myrdes, hyrer den 14-årige pige den alkoholiserede U.S. Marshal, Reuben "Rooster" Cogburn til at hjælpe med at få hævn.


Se True Grit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True Grit havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True Grit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til True Grit:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True Grit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Grit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar