Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Happy Hearts Day

True: Happy Hearts Day

01/02/2019 | Flixfilm

Se True: Happy Hearts Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gry og Absalon prøver at opmuntre Regnbuerigets mest ensomme indbygger, men hans triste humør smitter. Kan tre ønsker mon hjælpe?

True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se True: Happy Hearts Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Happy Hearts Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Happy Hearts Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar