Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Happy Hearts Day

True: Happy Hearts Day

01/02/2019 | Flixfilm

Se True: Happy Hearts Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gry og Absalon prøver at opmuntre Regnbuerigets mest ensomme indbygger, men hans triste humør smitter. Kan tre ønsker mon hjælpe?


Se True: Happy Hearts Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrue: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Happy Hearts Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Happy Hearts Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar