Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Happy Hearts Day

True: Happy Hearts Day

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se True: Happy Hearts Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Gry og Absalon prøver at opmuntre Regnbuerigets mest ensomme indbygger, men hans triste humør smitter. Kan tre ønsker mon hjælpe?


Se True: Happy Hearts Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Happy Hearts Day herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Happy Hearts Day (Gry: De glade hjerters dag) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Happy Hearts Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar