Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Heart

True Heart

01/04/2016 | Flixfilm

Se True Heart på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Catherine Cyran
Skuespillere: Kirsten Dunst, Zachery Ty Bryan, August Schellenberg, Dey Young
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: To søskende strander i et øde område af Canada efter et flystyrt, men bliver reddet af en indianer, som lærer dem at overleve i vildmarken.


Se True Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrue Heart havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar