Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Magical Friends

True: Magical Friends

15/06/2018 | Ingen kommentarer

Se True: Magical Friends på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Venskab er en mægtig kraft, der kan løse alle problemer – og dem er der nok af i Regnbueriget. Det er tid til, at Absalon og Gry går i aktion!


Se True: Magical Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Magical Friends (Gry: Magiske Venner) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Magical Friends (Gry: Magiske Venner) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Magical Friends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Magical Friends (Gry: Magiske Venner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Magical Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar