Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Memoirs of an International Assassin

True Memoirs of an International Assassin

11/11/2016 | Flixfilm

Se True Memoirs of an International Assassin på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Kevin James, Kim Coates, Maurice Compte, Zulay Henao
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da hans forlægger markedsfører hans krimi som en erindringsbog, bliver en forfatter rekrutteret til et dødbringende politisk plot i Venezuela.


Se True Memoirs of an International Assassin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrue Memoirs of an International Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True Memoirs of an International Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True Memoirs of an International Assassin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True Memoirs of an International Assassin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Memoirs of an International Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar