Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

True Memoirs of an International Assassin

11/11/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Kevin James, Kim Coates, Maurice Compte, Zulay Henao
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Da hans forlægger markedsfører hans krimi som en erindringsbog, bliver en forfatter rekrutteret til et dødbringende politisk plot i Venezuela.


Se True Memoirs of an International Assassin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True Memoirs of an International Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True Memoirs of an International Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True Memoirs of an International Assassin herunder:Fra premieredatoen (11. november, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til True Memoirs of an International Assassin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at True Memoirs of an International Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar