Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Story

True Story

24/11/2021 | Flixfilm

Se True Story på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin Hart, Wesley Snipes, William Catlett
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En verdensberømt komiker søger desperat efter en udvej, efter en nat i Philadelphia sammen med broren truer med at sabotere mere end blot hans succes.

True Story (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True Story på YouTube.Se True Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True Story (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar