Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Story

True Story

25/05/2019 | Flixfilm

Se True Story på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Mystery
Instruktør: Rupert Goold
Skuespillere: Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones, Maria Dizzia
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Ibo
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne faktabaserede thriller følger det komplekse forhold mellem en vanæret journalist fra New York Times og den anklagede morder, der stjal hans identitet.

True Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se True Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til True Story

  1. Ken - kl. 10:40, 26-05-2019:

    En god film, men absolut ikke ny på Netflix

    Skriv kommentar