Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Story

True Story

25/05/2019 | Flixfilm

True Story på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Rupert Goold
Skuespillere: James Franco, Jonah Hill, Felicity Jones
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Ibo
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne faktabaserede thriller følger det komplekse forhold mellem en vanæret journalist fra New York Times og den anklagede morder, der stjal hans identitet.

True Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True Story på YouTube.Se True Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om True Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til True Story

  1. Ken - kl. 10:40, 26-05-2019:

    En god film, men absolut ikke ny på Netflix

Skriv kommentar