Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Tricky Treat Day

True: Tricky Treat Day

20/09/2019 | Flixfilm

Se True: Tricky Treat Day på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Eric Peterson, Jamie Watson
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Det er op til Gry og hendes venner at redde situationen, da en sulten yeti spiser noget drilleslik og fylder kongeriget med Hylende Grønnerter.


Se True: Tricky Treat Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrue: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Tricky Treat Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Tricky Treat Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar