Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Tricky Treat Day

True: Tricky Treat Day

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se True: Tricky Treat Day på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Eric Peterson, Jamie Watson
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Det er op til Gry og hendes venner at redde situationen, da en sulten yeti spiser noget drilleslik og fylder kongeriget med Hylende Grønnerter.


Se True: Tricky Treat Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Tricky Treat Day herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Tricky Treat Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar