Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Tricky Treat Day

True: Tricky Treat Day

20/09/2019 | Flixfilm

Se True: Tricky Treat Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det er op til Gry og hendes venner at redde situationen, da en sulten yeti spiser noget drilleslik og fylder kongeriget med Hylende Grønnerter.

True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se True: Tricky Treat Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Tricky Treat Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Tricky Treat Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Tricky Treat Day (Gry: Slik og ballade) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar