Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True Tunes

True Tunes

12/07/2019 | Flixfilm

True Tunes på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Gry og hendes venner laver sød, skør musik til friske, moderne musikvideoer over klassiske børnesange.

True Tunes (Gry synger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True Tunes på YouTube.Se True Tunes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True Tunes (Gry synger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True Tunes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True Tunes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True Tunes (Gry synger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar