Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Winter Wishes

True: Winter Wishes

26/11/2019 | Ingen kommentarer

Se True: Winter Wishes på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En iskrystal fra et frossent rige fryser alt til is i Regnbueriget – også beboerne. Kan Gry redde Vinterønskefesten – og sine venner?


Se True: Winter Wishes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Winter Wishes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Winter Wishes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar