Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Winter Wishes

True: Winter Wishes

26/11/2019 | Flixfilm

True: Winter Wishes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En iskrystal fra et frossent rige fryser alt til is i Regnbueriget – også beboerne. Kan Gry redde Vinterønskefesten – og sine venner?Se True: Winter Wishes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True: Winter Wishes på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Winter Wishes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Winter Wishes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar