Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Winter Wishes

True: Winter Wishes

26/11/2019 | Flixfilm

Se True: Winter Wishes på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En iskrystal fra et frossent rige fryser alt til is i Regnbueriget – også beboerne. Kan Gry redde Vinterønskefesten – og sine venner?Se True: Winter Wishes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til True: Winter Wishes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Winter Wishes (Gry: Vinterønsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Winter Wishes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar