Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Wonderful Wishes

True: Wonderful Wishes

15/06/2018 | Ingen kommentarer

Se True: Wonderful Wishes på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Gry og Absalon vil tage hvor som helst hen for at gøre gode gerninger og opfylde ønsker – fra havets bund til bjergets top!


Se True: Wonderful Wishes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


True: Wonderful Wishes (Gry: De dejligste ønsker) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om True: Wonderful Wishes (Gry: De dejligste ønsker) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til True: Wonderful Wishes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til True: Wonderful Wishes (Gry: De dejligste ønsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Wonderful Wishes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar