Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » True: Wuzzle Wegg Day

True: Wuzzle Wegg Day

27/03/2020 | Flixfilm

True: Wuzzle Wegg Day på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Det er forår i Regnbuebyen, og Dikkeæg-dagen er lige om hjørnet. Men Absalon er overbevist om, at et dikkeægsstjælende monster er på sp

True: Wuzzle Wegg Day (Gry: Æggejagten) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til True: Wuzzle Wegg Day på YouTube.Se True: Wuzzle Wegg Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om True: Wuzzle Wegg Day (Gry: Æggejagten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at True: Wuzzle Wegg Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame True: Wuzzle Wegg Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til True: Wuzzle Wegg Day (Gry: Æggejagten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar