Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trump: An American Dream

Trump: An American Dream

30/03/2018

Se Trump: An American Dream på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Venner, forretningspartnere og kritikere afslører den ægte amerikanske historie om Donald Trump – forretningsmanden, der imod alle odds blev USA's præsident.


Se Trump: An American Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trump: An American Dream (Trump: Den amerikanske drøm) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Trump: An American Dream (Trump: Den amerikanske drøm) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trump: An American Dream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trump: An American Dream (Trump: Den amerikanske drøm) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trump: An American Dream (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar