Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trust

26/03/2019 | Flixfilm

Trust på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Harris Dickinson, Donald Sutherland, Hilary Swank
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da den italienske mafia kidnapper arvingen til Getty Oil-formuen i Rom for at få en klækkelig løsesum, begynder furerne i industrimagnatens familieliv at vise sig.

Trust (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trust på YouTube.Se Trust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trust (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar