Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trust

26/03/2019 | Flixfilm

Se Trust på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Biography, Crime, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Harris Dickinson, Donald Sutherland, Hilary Swank, Luca Marinelli
Spilletid: 60 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da den italienske mafia kidnapper arvingen til Getty Oil-formuen i Rom for at få en klækkelig løsesum, begynder furerne i industrimagnatens familieliv at vise sig.


Se Trust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrust (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trust (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trust herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar