Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trust Me

20/12/2013 | Flixfilm

Se Trust Me på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Clark Gregg
Skuespillere: Clark Gregg, Felicity Huffman, Allison Janney, William H. Macy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I et amatørteatre i Stockholm spiller alle skuespillerne forskellige karakterer både på og udenfor scenen hvilket skaber forhindringer.


Se Trust Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrust Me havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trust Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trust Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trust Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trust Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar