Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

30/03/2022 | Flixfilm

Trust No One: The Hunt for the Crypto King på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Luke Sewell
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da den unge stifter af et kollapsende kryptovalutafirma uventet dør, har rasende investorer mistanke om, at hans død ikke er tilfældig.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trust No One: The Hunt for the Crypto King på YouTube.Se Trust No One: The Hunt for the Crypto King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trust No One: The Hunt for the Crypto King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trust No One: The Hunt for the Crypto King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trust No One: The Hunt for the Crypto King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trust No One: The Hunt for the Crypto King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar