Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trust

04/11/2013 | Flixfilm

Se Trust på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: David Schwimmer
Skuespillere: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato, Jason Clarke
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da en sårbar teenager falder i et online sexforbryders fælde, begynder hendes familie at falde fra hinanden, da de ikke ved, hvordan de skal håndtere tragedien.


Se Trust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrust havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trust herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar