Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Truth or Dare

Truth or Dare

15/12/2019 | Flixfilm

Truth or Dare på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Jeff Wadlow
Skuespillere: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne mere intense version af Blumhouse-thrilleren leger en gruppe studiekammerater Sandhed eller Konsekvens. Og konsekvenserne er dødbringende.

Truth or Dare (Extended Director's Cut) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Truth or Dare på YouTube.Se Truth or Dare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Truth or Dare (Extended Director's Cut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Truth or Dare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Truth or Dare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Truth or Dare (Extended Director's Cut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar