Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Truth or Dare

Truth or Dare

15/12/2019 | Flixfilm

Se Truth or Dare på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne mere intense version af Blumhouse-thrilleren leger en gruppe studiekammerater Sandhed eller Konsekvens. Og konsekvenserne er dødbringende.

Truth or Dare (Extended Director's Cut) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Truth or Dare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Truth or Dare (Extended Director's Cut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Truth or Dare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Truth or Dare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Truth or Dare (Extended Director's Cut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar