Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tsatsiki, Dad and the Olive War

Tsatsiki, Dad and the Olive War

11/12/2018 | Flixfilm

Se Tsatsiki, Dad and the Olive War på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: Lisa James Larsson, Lisa James Larsson
Skuespillere: Emrik Ekholm, Adam Gutniak, Sara Vilén, Liv Mjönes
Spilletid: 95 min
Land: Sweden, Greece
Sprog: Swedish, Faroese
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.


Se Tsatsiki, Dad and the Olive War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTsatsiki, Dad and the Olive War havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tsatsiki, Dad and the Olive War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tsatsiki, Dad and the Olive War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tsatsiki, Dad and the Olive War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tsatsiki, Dad and the Olive War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar