Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tsatsiki, Dad and the Olive War

Tsatsiki, Dad and the Olive War

11/12/2018 | Flixfilm

Tsatsiki, Dad and the Olive War på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Lisa James Larsson
Skuespillere: Emrik Ekholm, Adam Gutniak, Sara Vilén
Spilletid: 95 min
Land: Sweden, Greece
Sprog: Swedish, Faroese
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.

Tsatsiki, Dad and the Olive War havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tsatsiki, Dad and the Olive War på YouTube.Se Tsatsiki, Dad and the Olive War på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tsatsiki, Dad and the Olive War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tsatsiki, Dad and the Olive War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tsatsiki, Dad and the Olive War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tsatsiki, Dad and the Olive War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar