Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tsatsiki, farsan och olivkriget

Tsatsiki, farsan och olivkriget

15/12/2019 | Flixfilm

Tsatsiki, farsan och olivkriget på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.

Tsatsiki, farsan och olivkriget havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tsatsiki, farsan och olivkriget på YouTube.Se Tsatsiki, farsan och olivkriget på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tsatsiki, farsan och olivkriget ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tsatsiki, farsan och olivkriget stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tsatsiki, farsan och olivkriget, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tsatsiki, farsan och olivkriget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar