Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tsatsiki, farsan och olivkriget

Tsatsiki, farsan och olivkriget

15/12/2019 | Flixfilm

Se Tsatsiki, farsan och olivkriget på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.


Se Tsatsiki, farsan och olivkriget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tsatsiki, farsan och olivkriget havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tsatsiki, farsan och olivkriget ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tsatsiki, farsan och olivkriget:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tsatsiki, farsan och olivkriget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tsatsiki, farsan och olivkriget stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar