Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tsotsi

01/12/2013 | Flixfilm

Se Tsotsi på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Gavin Hood
Skuespillere: Presley Chweneyagae, Terry Pheto, Kenneth Nkosi, Mothusi Magano
Spilletid: 94 min
Land: UK, South Africa
Sprog: Zulu, Xhosa, Afrikaans, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Efter at have skudt en kvindelig bilist indser den hårdkogte forbryder, at han ikke er alene, da han høre gråd fra barn på bagsædet. Det får ham til at tænke over livet.


Se Tsotsi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tsotsi havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tsotsi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tsotsi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tsotsi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tsotsi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar