Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tuca and Bertie

Tuca and Bertie

03/05/2019 | Flixfilm

Tuca and Bertie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den frisindede tukan Tuca og den selvudslettende sangdrossel Bertie er bedste venner – og fugle – som hjælper hinanden gennem livets op- og nedture.

Tuca and Bertie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tuca and Bertie på YouTube.Se Tuca and Bertie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tuca and Bertie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tuca and Bertie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tuca and Bertie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tuca and Bertie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar