Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tuca and Bertie

Tuca and Bertie

03/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Tuca and Bertie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den frisindede tukan Tuca og den selvudslettende sangdrossel Bertie er bedste venner – og fugle – som hjælper hinanden gennem livets op- og nedture.


Se Tuca and Bertie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tuca and Bertie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tuca and Bertie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tuca and Bertie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tuca and Bertie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tuca and Bertie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar