Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tucker & Dale vs. Evil

Tucker & Dale vs. Evil

29/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Tucker & Dale vs. Evil på Netflix

Indspilningsår: 2000–2001
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eli Marienthal, Noelle Beck, Casey Sander, Nathan Lawrence
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: To bondeknolde forventer at skulle slappe af i deres hytte, men turen forvandler sig til et mareridt, da de bliver anklaget for at være psykotiske mordere.


Se Tucker & Dale vs. Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tucker & Dale vs. Evil havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tucker & Dale vs. Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tucker & Dale vs. Evil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tucker & Dale vs. Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tucker & Dale vs. Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar