Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tucker & Dale vs. Evil

Tucker & Dale vs. Evil

29/10/2014 | Flixfilm

Se Tucker & Dale vs. Evil på Netflix

Indspilningsår: 2000–2001
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eli Marienthal, Noelle Beck, Casey Sander
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To bondeknolde forventer at skulle slappe af i deres hytte, men turen forvandler sig til et mareridt, da de bliver anklaget for at være psykotiske mordere.

Tucker & Dale vs. Evil havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tucker & Dale vs. Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tucker & Dale vs. Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tucker & Dale vs. Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tucker & Dale vs. Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tucker & Dale vs. Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar