Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tucker: The Man and His Dream

Tucker: The Man and His Dream

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Tucker: The Man and His Dream på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Jeff Bridges, Joan Allen, Martin Landau, Frederic Forrest
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: I efterkrigstiden drømmer Preston Tucker om at udvikle en mere stilfuld bil. Men Tucker støder på forhindringer – især fra selve bilindustrien.


Se Tucker: The Man and His Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tucker: The Man and His Dream havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tucker: The Man and His Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tucker: The Man and His Dream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tucker: The Man and His Dream er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tucker: The Man and His Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar