Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tucker: The Man and His Dream

Tucker: The Man and His Dream

01/11/2019 | Flixfilm

Se Tucker: The Man and His Dream på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Jeff Bridges, Joan Allen, Martin Landau, Frederic Forrest
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I efterkrigstiden drømmer Preston Tucker om at udvikle en mere stilfuld bil. Men Tucker støder på forhindringer – især fra selve bilindustrien.Se Tucker: The Man and His Dream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tucker: The Man and His Dream havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tucker: The Man and His Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tucker: The Man and His Dream:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tucker: The Man and His Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tucker: The Man and His Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar