Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tuintje in mijn Hart

Tuintje in mijn Hart

08/04/2022 | Flixfilm

Tuintje in mijn Hart på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Marc Waltman
Skuespillere: Jade Olieberg, Sanne Langelaar, Mike Libanon
Spilletid: 101 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, Sranan
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En mand, der har boet i Holland de seneste 20 år, kaldes hjem til Surinam, hvor han forsøger at navigere i en kompliceret familiedynamik.

Tuintje in mijn Hart havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tuintje in mijn Hart på YouTube.Se Tuintje in mijn Hart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tuintje in mijn Hart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tuintje in mijn Hart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tuintje in mijn Hart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tuintje in mijn Hart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar