Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tune in for Love

Tune in for Love

05/11/2019 | Flixfilm

Tune in for Love på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ji-woo Jung
Skuespillere: Kim Go-eun, Jung Hae-In, Park Hae-joon
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En studerende og en genert teenager mødes første gang i et bageri i 1990'erne og forsøger gennem årene at finde hinanden igen, men skæbnen vil det hele tiden anderledes.

Tune in for Love havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tune in for Love på YouTube.Se Tune in for Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tune in for Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tune in for Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tune in for Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tune in for Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar