Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tune in for Love

Tune in for Love

05/11/2019 | Flixfilm

Se Tune in for Love på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ji-woo Jung
Skuespillere: Go-eun Kim, Hae-In Jung, Hae-Joon Park, Gook-hee Kim
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En studerende og en genert teenager mødes første gang i et bageri i 1990'erne og forsøger gennem årene at finde hinanden igen, men skæbnen vil det hele tiden anderledes.Se Tune in for Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tune in for Love havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tune in for Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tune in for Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tune in for Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tune in for Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar