Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tunisian Victory

Tunisian Victory

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Tunisian Victory på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Documentary, War
Instruktør: Frank Capra, Hugh Stewart, John Huston
Skuespillere: Leo Genn, Burgess Meredith, Bernard Miles, Jacques Duchesne
Spilletid: 75 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Engelske og amerikanske tropper arbejder sammen for at frigøre et nazibesat område i Nordafrika. De samarbejder i kampe, hårdt arbejde og et fredeligt julemåltid.


Se Tunisian Victory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tunisian Victory (Afrikas befrielse) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tunisian Victory (Afrikas befrielse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tunisian Victory herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tunisian Victory (Afrikas befrielse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tunisian Victory stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar