Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tunisian Victory

Tunisian Victory

31/03/2017 | Flixfilm

Se Tunisian Victory på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Documentary, War
Instruktør: Frank Capra, Hugh Stewart, John Huston
Skuespillere: Leo Genn, Burgess Meredith, Bernard Miles, Jacques Duchesne
Spilletid: 75 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Engelske og amerikanske tropper arbejder sammen for at frigøre et nazibesat område i Nordafrika. De samarbejder i kampe, hårdt arbejde og et fredeligt julemåltid.


Se Tunisian Victory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTunisian Victory (Afrikas befrielse) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tunisian Victory (Afrikas befrielse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tunisian Victory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tunisian Victory (Afrikas befrielse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tunisian Victory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar