Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tunnel

30/10/2019 | Flixfilm

Se Tunnel på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama
Instruktør: Seong-hun Kim
Skuespillere: Jung-woo Ha, Doona Bae, Dal-su Oh, Jeong-geun Shin
Spilletid: 126 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En betjent befinder sig 30 år inde i fremtiden og må løse en række uhyggelige forbrydelser, før han kan vende tilbage til nutiden.


Se Tunnel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTunnel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tunnel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tunnel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tunnel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tunnel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar