Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tunnel

11/10/2019 | Flixfilm

Tunnel på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Seong Hun Kim
Skuespillere: Ha Jung-woo, Bae Doona, Dal-su Oh
Spilletid: 1 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En efterforsker ender 30 år ude i fremtiden under jagten på en seriemorder og forsøger at løse sagen sammen med sine nye kolleger.

Tunnel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tunnel på YouTube.Se Tunnel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tunnel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tunnel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tunnel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tunnel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar