Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tuntematon Sotilas

Tuntematon Sotilas

01/06/2020 | Flixfilm

Tuntematon Sotilas på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktion: Aku Louhimies
Skuespillere: Eero Aho, Johannes Holopainen, Jussi Vatanen
Spilletid: 132 min
Land: Finland, Belgium, Iceland
Sprog: Finnish, Russian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Soldaterne i et finsk maskingeværkompagni drager i kamp og kommer til at se ubehagelige sandheder i øjnene, for krigen forandrer for altid både dem – og deres land.

Tuntematon Sotilas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tuntematon Sotilas på YouTube.Se Tuntematon Sotilas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tuntematon Sotilas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tuntematon Sotilas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tuntematon Sotilas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tuntematon Sotilas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar