Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tur & retur

Tur & retur

15/11/2020 | Flixfilm

Tur & retur på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Sci-Fi
Instruktion: Uldis Cipsts
Skuespillere: Ilva Centere, Karlis Kuskis, Arturs Skrastins
Spilletid: 83 min
Land: Latvia
Sprog: Latvian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Martin og Julia er identiske fremmede, hvis familier vil have dem til at være noget, de ikke er. Børnene støder sammen i en lufthavn og bytter plads.

Tur & retur havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tur & retur på YouTube.Se Tur & retur på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tur & retur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tur & retur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tur & retur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tur & retur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar