Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Turbo: F.A.S.T. på Netflix Danmark d. 24. december

Turbo: F.A.S.T. på Netflix Danmark d. 24. december

03/12/2013 | Flixfilm

turbo fast danmark netflixTurbo og hans venner i Fast Action Stunt Team udfordrer verden til en dyst i sneglesporet, når de får deres globale tv-debut på selve juleaften, tirsdag den 24. december. Her lanceres DreamWorks Animations helt nye serie Turbo FAST, eksklusivt på Netflix i alle områder, hvor streamingtjenesten er tilgængelig. Familier vil kunne streame de første fem episoder i julen, og der kommer nye episoder til i løbet af det kommende år. Se traileren til Turbo F.A.S.T. nederst.

Den første originale serie for børn fra Netflix, Turbo FAST fra DreamWorks, er en højoktan komedieserie, som byder på toptunet underholdning, når Turbo og hans adrenalinafhængige venner tager på nye spændende eventyr, kører på de fedeste baner og kæmper mod de mest vanvittige udfordrere. Og selvom det nogle gange går vildt for sig, bakker sneglene altid hinanden op.

Stuntteamets medlemmer – Turbo, Pisken, Flammen, Cool Racer, Skyggen, Bremsespor og Chet – har haft en kæmpe fanskare, lige siden de medvirkede i spillefilmen Turbo fra DreamWorks Animation, som havde premiere i biografer over hele verden tidligere i år og allerede har indtjent over 280 mio. dollars. I denne helt nye serie kommer vi endnu tættere på de skøre personligheder på snegleteamet, og 2D-designet giver et stiliseret udseende, der afspejler stuntteamets actionmættede snegleverden.

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

“Vi har længe sagt, at Netflix revolutionerer tv-branchen, og vi er glade for nu officielt at være en del af den,” siger Jeffrey Katzenberg, der er administrerende direktør hos DreamWorks Animation. “De har været nogle fantastiske samarbejdspartnere, og deres vision har givet vores figurer alletiders platform, så familier i hele verden kan lade sig underholde af dem.”

“Vi er glade for at samarbejde med de dygtige historiefortællere hos DreamWorks Animation om at levere vores første originale serie til børn, Turbo FAST, til familier over hele verden her i juletiden,” siger Ted Sarandos, der er indholdsdirektør hos Netflix. “Der er nye episoder på vej i de kommende måneder, så børn har noget at glæde sig til hele året.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Traileren til Turbo F.A.S.T.
Skriv kommentar