Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbo FAST (Trailer)

Turbo FAST (Trailer)

03/12/2013 | Flixfilm

Se Turbo FAST (Trailer) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tag med Turbo og hans venner fra Fast Action Stunt Team i denne serie, som er fyldt med action og vanvittig morskab. Den kører i højeste gear hele vejen!


Se Turbo FAST (Trailer) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTurbo FAST (Trailer) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turbo FAST (Trailer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Turbo FAST (Trailer) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turbo FAST (Trailer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbo FAST (Trailer) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar