Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbo FAST

Turbo FAST

05/02/2016 | Flixfilm

Se Turbo FAST på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Sci-Fi, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reid Scott, Eric Bauza, Mike Bell, John Eric Bentley
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tag med Turbo og hans venner fra Fast Action Stunt Team i TURBO FAST – en serie fyldt med humor, action og vanvittig morskab.


Se Turbo FAST på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTurbo FAST havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turbo FAST ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Turbo FAST herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turbo FAST er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbo FAST stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar