Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbo Kid

Turbo Kid

01/10/2016 | Flixfilm

Se Turbo Kid på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: François Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell
Skuespillere: Munro Chambers, Laurence Leboeuf, Michael Ironside, Edwin Wright
Spilletid: 93 min
Land: Canada, New Zealand, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En forældreløs teenager i en post-apokalyptisk verden hutler sig igennem. Men da hans veninde bliver truet, forvandler han sig til en superhelt for at redde hende.


Se Turbo Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Turbo Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turbo Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Turbo Kid:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turbo Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbo Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar