Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbulence 2: Fear of Flying

Turbulence 2: Fear of Flying

30/09/2014 | Flixfilm

Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Thriller
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: Craig Sheffer, Jennifer Beals, Tom Berenger, Jeffrey Nordling
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: En støttegruppe, der prøver at overvinde deres flyveskræk, går om bord på et fly, men deres værste frygt bliver virkelighed, da flyet kapres af terrorister.


Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTurbulence 2: Fear of Flying havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turbulence 2: Fear of Flying ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Turbulence 2: Fear of Flying herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turbulence 2: Fear of Flying er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbulence 2: Fear of Flying stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar