Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbulence 2: Fear of Flying

Turbulence 2: Fear of Flying

30/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Thriller
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: Craig Sheffer, Jennifer Beals, Tom Berenger, Jeffrey Nordling
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Resumé: En støttegruppe, der prøver at overvinde deres flyveskræk, går om bord på et fly, men deres værste frygt bliver virkelighed, da flyet kapres af terrorister.


Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Turbulence 2: Fear of Flying havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turbulence 2: Fear of Flying ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Turbulence 2: Fear of Flying herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turbulence 2: Fear of Flying er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbulence 2: Fear of Flying stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar