Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turbulence 2: Fear of Flying

Turbulence 2: Fear of Flying

30/09/2014 | Flixfilm

Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Thriller
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: Craig Sheffer, Tom Berenger, Jennifer Beals
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En støttegruppe, der prøver at overvinde deres flyveskræk, går om bord på et fly, men deres værste frygt bliver virkelighed, da flyet kapres af terrorister.

Turbulence 2: Fear of Flying havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Turbulence 2: Fear of Flying på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Turbulence 2: Fear of Flying ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turbulence 2: Fear of Flying stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Turbulence 2: Fear of Flying, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Turbulence 2: Fear of Flying er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar