Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turilas & Jäärä

Turilas & Jäärä

20/07/2022 | Flixfilm

Turilas & Jäärä på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Family
Instruktion: Mariko Härkönen, Ismo Virtanen
Skuespillere: Vesa Vierikko, Sam Huber, Max Bremer
Spilletid: 65 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: To excentriske insekter, der kan omdanne efterladte genstande til nyttige værktøjer, begiver sig ud på et skørt eventyr på jagt efter mad og ressourcer.

Turilas & Jäärä havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Turilas & Jäärä på YouTube.Se Turilas & Jäärä på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Turilas & Jäärä ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turilas & Jäärä stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Turilas & Jäärä, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Turilas & Jäärä er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar