Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turn of the Tide

Turn of the Tide

26/05/2023 | Flixfilm

Turn of the Tide på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: José Condessa, Helena Caldeira, Rodrigo Tomás
Spilletid: N/A
Land: Portugal
Sprog: Portuguese, English, Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et skib lastet med kokain synker ud for den ø, han bor på, ser Eduardo en farlig og spændende mulighed for at tjene penge og opfylde ellers umulige drømme.Se Turn of the Tide på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Turn of the Tide (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Turn of the Tide på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Turn of the Tide (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turn of the Tide (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Turn of the Tide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Turn of the Tide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar