Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turn Up Charlie

Turn Up Charlie

15/03/2019 | Flixfilm

Turn Up Charlie på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Idris Elba, Piper Perabo, Frankie Hervey
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.

Turn Up Charlie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Turn Up Charlie på YouTube.Se Turn Up Charlie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Turn Up Charlie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turn Up Charlie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Turn Up Charlie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Turn Up Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar