Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Turn Up Charlie

Turn Up Charlie

15/03/2019 | Flixfilm

Se Turn Up Charlie på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Idris Elba, Piper Perabo, Frankie Hervey, Shaheen Ramdiane
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.


Se Turn Up Charlie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTurn Up Charlie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Turn Up Charlie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Turn Up Charlie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Turn Up Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Turn Up Charlie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar