Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tuscan Wedding

Tuscan Wedding

01/05/2017 | Flixfilm

Se Tuscan Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Johan Nijenhuis
Skuespillere: Antonio Kowdrin, Elia Pietschmann
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Ejerne er af en luksusvilla i Toscana byder velkommen til gifteklare par og deres gæster til nogle smukke og sommetider forvirrende bryllupper.


Se Tuscan Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTuscan Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tuscan Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tuscan Wedding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tuscan Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tuscan Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar